Servicii Stomatologice

Serviciile oferite de stomatolog voluntari

Servicii ultra moderne și profesioniste de la cei mai buni medici stomatologi

Estetică dentară, Fațete dentare, Coroane din ceramică presată, albire dentară, Endodonție , Tratamente de canal, Obturații, Pedodonție, Profilaxie și tratament al afecțiunilor specifice dentiției temporare, Plasmolifting,Tratamentul parodontitei marginale cronice, gingivitei, alveolitei, Implantologie & Chirurgie, Implanturi dentare, Sinus lifting, Extracții dentare, Rezecții apicale, Profilaxie, Detartraj, Airflow, Fluorizare, consiliere pentru igienă orală, Odontoterapie, Obturații, Sigilări dentare, Inlay, Onlay, Radiologie retroalveolară, Protetică
Coroane și punți dentare ceramice pe suport metalic, Parodontologie
Tratemente pentru afecțiunilor parodontale, chiuretaj subgingival

Cabinetul stomatologic stomatolog bucurești

Profilaxie Dentară

Sănătatea orală și igiena dentară sunt deosebit de important în viața oricărui om, iar medicul dentist are un rol important în menținerea acestora. Deși cu toți oamenii cunoac foarte bine acest lucru, puțini îl fac cu consecvență..

Citește mai mult

Chirurgie Orală – Implantologie

Serviciile de chirurgie se realizează în cabinetul Stomatolog București de către cei mai experimentați stomatologi din România. Implanturi dentare, adiții de os sau grefe osoase, sinus lifting, ancorarea și tracționarea dinților incluși în scop ortodontic.

Citește mai mult

Protetică Dentară

Protetica dentară este o ramură foarte important care se ocupă cu înlocuirea dinților care lipsesc, sau reabilitarea orală complexă a arcadelor dentare.

Citește mai mult

Estetică dentară

Citește mai mult despre estetica dentară pe Stomatolog Voluntari

Citește mai mult

Diagnostic

Citește mai mult despre diagnosticarea dentară pe Stomatolog Voluntari

Stomatologie pentru copii

Citește mai mult despre Stomatologie pentru copii pe Stomatolog Voluntari

Vizitează Cabinetul nostru Stomatolog Voluntari

Pe lângă tratamentul stomatologic realizat de un stomatolog bun în Voluntari, un aspect foarte important pentru medicii din clinica noastră este felul în care pacientul este primit, modul în care decurge timpul în sala de așteptare, dar și reducerea la minimum a acestuia. Toată activitate noastră a fost concepută în așa fel încât să asigurăm un confort maxim şi o calitate desavârșită pacienților noștri.

Servicii profesioniste

Medici Stomatologi renumiți

Aparatură ultramodernă

Fără durere

Curățenie absolută